Özel Arama

Nexum Creative, Coca-Coca sitesini yeniledi

Her yıl toplam 10 milyar bardak içecek satan Coca-Cola markasının web sitesi www.cci.com.tr Nexum Creative tarafından yenilendi.

CCİ’nin faaliyeti esas olarak The Coca-Cola Company (“TCCC”) markalarından oluşan gazlı ve gazsız alkolsüz içeceklerin Türkiye, Kazakistan, Azerbaycan, Ürdün ve Kırgızistan’da üretim, satış ve dağıtımından oluştuğu göz önüne alınarak web sitesinde kurumsal bütünlük ön plana çıkarıldı. Türkçe ve İngilizce olarak hazırlanan site yalın tasarımı ve kullanım kolaylığı ile dikkat çekiyor. Kurumsal ve yatırımcı ilişkilerine yönelik bilgilere hızlı ulaşımın sağlandığı web sitesinde faaliyet, raporu ve özel tablolar siteye eklendiği an itibariyle güncellemeler yapılıyor. Kurumsal sosyal sorumluluk, basın ilişkileri ve insan kaynaklarına ilişkin detaylı bilgilerin de yer aldığı web sitesini inceleyenler, Coca-Cola İçecek ve The Coca Cola Company yöneticilerinin mesajlarını da görebiliyorlar.

Hiç yorum yok:

YazılımTestİ.com'a Hoşgeldİnİz!

Bu site şu anda yapım aşamasında olmasına karşın, menüden yazılım testi ile ilgili çeşitleri bilgilere ulaşabilirsiniz. Bu bilgiler, uluslararası tanınmış bir sertifika olan ISTQB'ye sahib kalite kontrol uzmaları tarafından yazılmaktadır. Sitemizde ISTQB tarafından geçerli sayılan proses yanı sıra, daha konvensyonel prosesler hakkında da bilgi bulmanız olanağı vardır.

YazılımTesti.com
 

Tolun Ozarslan | Blog | Bira İçer misin? | Yazılım Ortağı | Mutluluk İçin | Taksi Durakları